전자레인지' 정말 무서운가?
두 개의 멀쩡한 식물이 있다.
한 쪽에 있는 것은
전자레인지에 끓인 물을 식혀서
10일 동안 준 식물이고,
다른 쪽은 그냥 가스 불에 끓여서
식힌 물을 준 것이다.
👉9일 뒤에, 다음과 같이 변한다.
전자레인지로 끓인 물을 준
식물은 작살이 났다. 이유는
전자레인지가 DNA를 파괴시켰
기 때문이다.
💠문명의 이기 & 그 양면성:
전자레인지에 물고기 밥을
데워서 주면, 금붕어가 죽는다.
여러분이 매일 물을
전자레인지에 끓인 후,
커피를 타 마시면 어떻게 될까?
한 마디로, 천천히 죽어간다.
너무도 무서운 사실이지만,
이것은 입증된 사실이다.
그 의미는! 우리 인간의
생체조직들과 뇌조직은
전기적 성질 및 자기적 성질을
띄는 자석성을 가지고 있는데,
전자레인지를 거친 물은
우리 몸의 그러한 "생체성"을
없애버린다는 의미이다.
결론적으로 말하면,
전자레인지를 통과한 물이
화분의 식물을 열흘도
안 되어 죽게 만든 것이다.
🔰전자레인지를 쓰면
안 되는 이유:
[여러분이 전자레인지로
물을 끓이거나 음식을
계속 익혀서 먹고 있다면]
01. 뇌조직 및 뇌기능이 파괴되어
기억력 감퇴와 더불어 치매
증상이 서서히 진행된다.
02. 호르몬의 분비를 멈추게 한다.
03. 우리 몸은 전자레인지에 의해
생겨난 알 수 없는 부산물을
걸러낼 수 있는 능력이 없다.
04. 그로부터 생기는 부산물은
몸에 영원히 남아 해를 끼친다.
05. 우리 몸에 필요한 미네랄, 비타민
등 영양소들이 변형되거나,
몸에 해로운 성분으로 변질된다.
또는 우리 몸이 분해할 수 없는
상태로 흡수된다.
06. 야채를 전자레인지에 익히면,
암을 유발하는 괴물질을 만든다.
07. 위암이나 소장암을 유발시킴.
08. 혈액암 유발물질을 만든다.
09. 면역시스템을 파괴한다.
10. 기억력을 감퇴시키고 집중력이
떨어지게 하며, 정서불안을 야기
하고 지적 능력을 감퇴시킨다.
💠삶거나 굽거나 찐다는 것은
음식에 화기나 열기를 가하는
과정이어서, 음식의 분자는
바뀌지 않고, 단지 뜨거워질
뿐이다. 그러나, 전자파가 가해
지는 과정은 분자가 정신없이
움직여 마찰을 일으켜서 생긴
마찰열로 식품의 온도가 상승하고
이 과정에서 음식의 분자구조가
변형되어, 인체에 해롭게 된다.
🔰유전자를 조작할 때에는
이 전자파를 이용하며,
전자파가 새로운 유전자를
끼워넣기 쉽도록 분자구조를
변형시키는 것이다.
전자파는 음식의 구조를 바꾸고
자연 상태에서는 생기지 않는
새로운 분자를 만들어낸다.
이런 현상에 대해
1989년에 실린 논문은,
전자렌인지로 데운 유아용
우유에서 전이 아미노산이
무영양 상태로 전환되는 현상
을 보고했다.
또한, 전자파에 노출된
포롤린이라는 아미노산은
신경계와 신장에 해로운 형태로
바뀐다는 사실도 알려졌다.
🔰스위스에서 진행한 임상연구
에서는 전자파로 조리된 식품을
섭취한 사람에게서 산소를 신체
부위로 전달하는 역할을 하는
헤모글로빈의 수치가 낮아지는
현상을 발견했다.
🔰러시아에서는 1976년부터
사용을 금지해 왔는데,
식품의 질을 분석한 결과,
전자레인지로 조리할 경우
육류와 유제품, 과일, 채소에서
암을 유발하는 유리기의 함량이
증가한다는 사실을 확인했다.
🎄전자레인지는
영어로는 Microwave Range!
(물 분자에 마이크로파를 가하여
짧은 시간에 고열이 발생토록
하는 조리기) 즉, 극초단파를
발생시켜 물 분자가 서로 충돌해
서 열을 얻는 방법이라, 물 분자가
깨지게 된다는 것이다.
🔰사람이 먹는 음식물이나 약 등을
전자레인지에 넣어 조리하거나
데워먹지 말아야 하며,
집에 있는 전자레인지를 과감히
버리거나, 찜질팩 데우는 용도
로만 쓰자. 웬만하면, 전자레인지
를 안 쓰는 것이 좋다.
굉장히 위험한 제품이란 것은
거기서 나오는 전자파를
인간이 몸으로 맞는다는 이유는
빙산의 일각에 불과하다.
🔰전자레인지 사용의 해악:
1. 혈액을 데울 때는
전자레인지를 사용하지 않는데,
어떤 간호사가 레이지로 데웠다가
수혈받은 환자가 즉시 사망했다.
2. 전자레인지로 야채를 데웠는데도
거기서 엄청난 콜레스테롤 수치의
증가를 보인다는 것이다.
3. 러시아에서는 일찌기
전자레인지의 사용을 금지하다가
뒤늦게 러시아 기술로 만든
레인지를 제조해서, 사용한다고
한다.
⛔전자레인지를 사용해서는
안 되는 이유:
1. 전자레인지로 조리한 고기에서
발암물질로 유명한 D-니트로
소디에타놀아민이 검출되었다.
2. 전자레인지로 우유와 곡물을
데우자, 발암성 아민산이 생성
되었다.
3. 생야채, 조리된 야채, 냉동야채는
마이크로파에 짧게 노출된 것만
으로도 식물 염기의 분해작용이
변화되었다.
5. 뿌리야채 등에 함유된 특정 미네랄
분자구조에서 발암성 유리기가
형성되었다.
6. 전자레인지로 조리한 식품을
섭취한 사람은 혈액에서 발암성
세포가 더 많이 생성되었다.
7. 식품성분이 '화학적'으로 변질되
면서 암 성장에 대항하는 면역성
이 약화되고, 림프계에 장애가
일어났다.
8. 마이크로파를 쬔 식품은 영양가가
눈에 띄게 줄어들었다.
💠이유는 이러하다.
🔰전자레인지는 유전자식물 변형에
이용되는 마이크로파와 거의
다르지 않는 것이다. 그러므로
레인지의 마이크로파는 음식의
온도만 상승시켜 주는 게 아니라,
음식의 '화학적 유전적 변이'를
일으키는 것으로 추정
("Microwave." Is it really scary?
There are two healthy plants.
What's on one side
Let's cool the water in the microwave
It's a plant that I gave it to you for 10 days,
On the other side, I'll just boil it on gas
I gave them cooled water.
👉After 9 days, it changes as follows.
It's microwave-boiled water
The plant was harpooned because
Microwave destroyed DNA
Because.
💠Igi of Civilization & its ambivalence:
Microwave the fish rice
If you heat it up, the goldfish will die.
Every day, you drink water
After boiling it in the microwave,
What will happen if you make coffee?
In a word, it's slowly dying.
It's a very scary fact,
This is a proven fact.
What it means is that we're human
Biological tissues and brain tissues
Electrical and magnetic properties
It has a magnetic property that stands out,
Microwave water
It's a part of our body's biological nature
It means to get rid of it.
In conclusion,
The water that went through the microwave
10 days of potting plants
I made him die because he couldn't.
🔰If you use a microwave
Why not:
[You can use the microwave]
Boil water or food
[If you keep cooking it]
01. Because of the destruction of brain tissue and brain function
Dementia along with memory loss
The symptoms progress slowly.
02. It stops the secretion of hormones.
03. Our bodies are made by microwaves
It's an unknown byproduct
There is no ability to filter out.
04. The by-product from that is
It remains in the body forever and causes harm.
05. Minerals, Vitamins We Need in Our Body
The back nutrients are modified,
It degenerates into an ingredient that is harmful to the body.
Or something that our bodies can't break down
It is absorbed into the state.
06. When the vegetables are cooked in the microwave,
It produces cancer-causing goblet substances.
07. Causing stomach cancer or small intestine cancer.
08. It makes blood cancer-causing substances.
09. It destroys the immune system.
10. It reduces memory and concentrates
causing a drop in the air, causing emotional instability
reduce one's intellectual ability by.
💠 Boil, grill, or steam
to heat or heat a food
It's a process, so the molecules of food are
It's not going to change, it's just going to get hot
It's just that. However, electromagnetic waves are doing it
The process of losing is when the molecules are frantic
It's caused by moving and causing friction
Friction heat raises the temperature of food
In this process, the molecular structure of food is
It is deformed, and it is harmful to the human body.
🔰 When manipulating genes
It uses this electromagnetic wave,
The electromagnetic waves can make a new gene
To make it easier to insert, the molecular structure
It's a transformation.
Electromagnetic waves change the structure of food
not in the natural state
It creates new molecules.
About this phenomenon
A paper published in 1989,
It's for infants heated with a microwave oven
The transition amino acid in milk
a phenomenon in which a person transitions to a non-nutritive state
reported on.
Also, exposed to electromagnetic waves
Amino acid called poroline is
in a form that is detrimental to the nervous system and kidneys
It was also known that it was changing.
🔰 Clinical research conducted in Switzerland
will serve food cooked in electromagnetic waves
the body of oxygen from the person who ingested it
It delivers to the area
lower hemoglobin levels
I discovered a phenomenon.
🔰In Russia, since 1976
I've been prohibited from using it,
As a result of analyzing the quality of food,
When you cook in the microwave
From meat and dairy products, fruits and vegetables
The amount of free radicals that cause cancer
It has been confirmed that it is increasing.
🎄 Microwave is
In English, Microwave Range!
(by applying microwaves to water molecules)
So that you can get a high fever in a short period of time
cooker) i.e., microwave
It causes water molecules to collide with each other
It's a way to get heat from water molecules
It's going to break.
🔰 Food and medicine that people eat
You can cook it in the microwave
Don't heat it up,
I'm going to use the microwave at home
For throwing away or heating up the pack
Let's just use a microwave
It's better not to use.
If it's a very dangerous product
The electromagnetic waves coming out of it
The reason why humans are hit with their bodies is because
It's just the tip of the iceberg.
🔰Microwave harm:
1. When you warm up your blood
I don't use a microwave,
A nurse warmed him up with a lage
The transfused patient died immediately.
2. Even though I heated up the vegetables in the microwave
And there's an incredible amount of cholesterol
It shows an increase.
3. In Russia, it was a long time ago
I was prohibiting the use of microwave ovens
belatedly made with Russian technology
I'm going to make a range. I'm going to use it
do.
⛔If you use a microwave
Why not:
1. From the meat cooked in the microwave
D-Nitro, famous for carcinogens
Sodietanolamine was detected.
2. Microwave milk and grains
Deuja, carcinogenic amine acid is produced
Became.
3. Raw vegetables, cooked vegetables, frozen vegetables
Only short exposure to microwaves
The degradation of plant bases in
It's changed.
5. certain minerals in root vegetables, etc
The carcinogenic free group in the molecular structure
It was formed.
6. Microwave cooked food
The person who ingested it is carcinogenic in the blood
More cells were produced.
7. Food ingredients turn 'chemical'
immunity against cancer growth
It's weakening, it's impairing the lymphatic system
I'm up.
8. Microwave-baked foods are nutritious
There has been a noticeable decline.
💠This is why.
🔰 Microwave can be used for genetic plant modification
It's almost like the microwave that's being used
It is no different. Therefore
Microwave in the range is the food
It doesn't just raise the temperature,
It's the first time we've changed the genetic makeup of food
Presumably causing)
2024년 11월 21일 목요일
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